viering van geboorte

Viering van geboorte en sfeervolle kinderkamer

Voor veel nieuwbakken ouders is het krijgen van een kind het ultieme geluk. Ze leven in een roze wolk en voelen zich helemaal happy met de kleine baby. Het ouderschap is een life-event en allesbepalend voor de levensloop van vaders en moeders. De verzorging en opvoeding van het kind staat bovenaan de prioriteitenlijst en er is alles aan gelegen om dat in goede banen te lijden. Er wordt gezond gekookt, de beste opvang wordt gezocht, veel liefde wordt gegeven en natuurlijk is ook de aankleding van de kinderkamer belangrijk.

De kinderkamer

Als ouder wil je een gezellige, comfortabele kamer voor de baby. Daarin horen een goed kinderbed, veilige commode, stijlvolle kinderkast en leuke sfeervolle decoratie. Qua inrichting wordt de basis gelegd met het aanbrengen van kleur op de muren. De meubels krijgen een bepaalde kleur en worden gekocht in een passende stijl. Om het geheel sfeervol te maken kun je eens kijken in de woondecoratie webshop van VanKaarstotServet. Zij hebben een speciale categorie aangemaakt voor de geboorte en aankleding van de kinderkamer. Als accessoire kun je denken aan:

  • Mini lampionslingers, aan het snoer hangen 20 gekleurde mini lampionnetjes met lampjes erin die een sfeervol effect geven.
  • Led kaarsen, het branden hiervan is een veilig alternatief voor gewone kaarsen maar geven wel de gezelligheid er van.
  • Himalaya zoutlamp, behalve de mooie warme gloed die een zoutkristal lamp geeft, worden deze lampen ook een energiezuiverende werking toegeschreven.
  • Een windchime met mooie warme klank zorgt voor een rustgevend geluid in de kamer
  • Bij de viering van de geboorte is het leuk om beschuit met muisjes te serveren met leuke kinderservetten.
  • Voor de doop zijn er mooie doopkaarsen te koop, speciaal voor kinderen.
  • De kinderkamer kan ook leuk aangekleed worden met papieren lampionnen. Door deze in een bosje bij elkaar te hangen en er verlichting in aan te brengen creëer je een heel sfeervol effect.

Accessoires voor kinderkamer kopen

De genoemde artikelen ter aankleding van de kinderkamer en nog veel meer leuke decoratie artikelen zijn te verkrijgen in de webshop Van Kaars tot Servet. De kwaliteit van de producten is hoog, de prijzen zijn aantrekkelijk en de persoonlijke service is fantastisch.