binnenkort een kind

Krijg je binnenkort een kind? Dit is wat je zeker in huis moet halen!

Wanneer je zwanger bent dan krijg je vaak veel adviezen vanuit je omgeving. Vrienden en familie delen hun tips. Het is belangrijk om natuurlijk niets te vergeten. Een checklist voor wat je allemaal nodig hebt is slim om te hebben. Een overzichtelijk schema maakt het gemakkelijk om goed voorbereid alles te kopen. Hieronder hebben we een aantal tips voor zwangere vrouwen.

Wat heb je allemaal nodig?

De vraag is natuurlijk wat je allemaal moet aanschaffen voor de babykamer. Voor het slapen is er een wieg of ledikant nodig, een goed matras, een kruik en natuurlijk ook molton hoeslakens en dekens. Een babyslaapzak is niet per se nodig. Voldoende hoeslakens en bovenlakens wel. Wanneer het niet zo warm is in de kamer is een elektrische kachel ook een aanrader. Als de baby ook in de babykamer wordt gewassen is het nodig om een elektrische kachel te hebben.

De inrichting en kinderwagen

Voor de baby uitzet is het ook belangrijk om een thermometer te hebben, een goede commode om de baby aan te kleden en daarnaast ook een goede stoel voor in de babykamer. Het is prettig om zelf ontspannen met de baby te kunnen zitten. Er is natuurlijk nog veel meer nodig. Denk ook aan de kinderwagen. Eén van de merken waar je voor kunt kiezen is Joolz. Er zijn vele merken op de markt. Kies een kinderwagen welke voldoende mogelijkheden biedt voor wanneer de baby is geboren en ook daarna.

Het kraampakket

Het is goed om een kraampakket aan te vragen. Hier zitten een groot aantal zaken welke noodzakelijk zijn wanneer de baby pasgeboren is. Tevens ontvangt men extra informatie over wat handig is om aan te schaffen en waar op gelet moet worden.