kraamcadeau inspiratie

Inspiratie nodig voor een mooi kraamcadeau?

Wanneer iemand in de vriendenkring of familie een baby krijgt is het goed om een mooi kraamcadeau te geven. Er is volop keuze. Het is wel vaak veel van hetzelfde. Een pak pampers, een spaarpot, kleertjes of een leuke rammelaar. Het is ook mogelijk om origineel te zijn. Wij hebben de beste tips verzameld voor een mooi kraamcadeau.

De naam op de babykamer

Het is origineel om de naam te maken van hout voor de baby. Het kan een naam zijn op de deur van de babykamer. Ook zijn er leuke treintjes met de letters van de naam op de wagons. Zo zijn er verschillende opties. Kies een mooie kleur, spel de naam goed en plaats de bestelling bij een webshop of in de winkel.

Een koffer voor de baby

Het is natuurlijk een leuk kraamcadeau als de baby al een koffer krijgt om op vakantie te gaan. De baby is al voorbereid op de mooie reis die het leven hem zal geven.

Een goede bijtring

Het is niet het meest originele cadeau. Het is echter wel een belangrijk cadeau. De baby zal over een paar maanden de eerste tandjes krijgen. Het kan pijnlijk zijn en daarom is een bijtring zo prettig. De baby zal er de juiste afleiding mee vinden.

Geboorteposters

Bekijk deze geboorteposters en je ziet direct waarom steeds meer mensen hiervoor kiezen. Het is een uniek en mooi cadeau om te geven. Gebruik alle gegevens van de baby om een grote geboorteposter te maken. Hoe persoonlijker, hoe beter is het motto voor de geboorteposters.

Dromenvangers

Het is een symbolisch geschenk. Een dromenvanger is een manier om nachtmerries en nare dromen tegen te houden. Zo is het Indianen gebruik. De baby krijgt zo de mooiste dromen. Iets wat we iedereen toewensen.