iELM

iELM, een merk dat is ontworpen voor jouw kind

Ouder zijn is een transformerende reis. Iedereen die ervoor kiest dit pad te bewandelen is zowel gelukkig als verantwoordelijk. Het genot van het alledaagse leven en de trots om jouw kind prachtig te zien opgroeien is met niets te vergelijken. De verantwoordelijkheid om jouw kleintje te beschermen tegen gevaar kan ook met maar weinig andere dingen worden vergeleken.

De zorg die jij voor je kind draagt wordt weerspiegeld in allerlei verschillende zaken: van de tijd die jullie elke dag samen spenderen tot de kleding die je voor hem of haar uitkiest. En omdat je een ouder bent die de dingen zo goed mogelijk in balans wil houden, zodat je kleintje van elke dag kan genieten, maar ook om beschermd te zijn, zoek je naar de mooiste kleding van de hoogste kwaliteit.

Als het gaat om de kleding van de kleintjes, kiezen veel ouders voor kinderoveralls. Overalls worden gezien als een van de meest effectieve en geliefde kledingstukken. En als je bij wilt blijven bij alle ouders om je heen die kinderoveralls hebben gevonden, raden we een merk voor deze producten aan: iELM.

Waarom zou je moeten kiezen voor iELM?

In de afgelopen jaren heeft iELM een goede reputatie gekregen wat betreft kinderoveralls en andere kledingstukken van de hoogste kwaliteit. Het merk iELM produceert kinderjumpsuits voor zowel buitenshuis, gemaakt van waterbestendig materiaal (softshell) en gevoerd met fleece, als binnenshuis, gemaakt van biologisch katoen. Deze materialen zijn van de hoogste kwaliteit en het 100% biologische katoen is daarnaast GOTS-gecertificeerd (Global Organic Textile Standard).

Softshell-jumpsuits voor kinderen

Deze jumpsuit is gemaakt van softshell, een water- en windbestendig materiaal, en is perfect voor een dag vol speelplezier. Softshell is een materiaal met verhoogde waterbestendigheid, met een waterkolom tot 10.000 mm. Wat dat betekent? Je kleintje kan met deze kinderoveralls en de juiste schoenen fijn spelen in de regen en sneeuw.

Softshell functioneert als drie lagen in één, omdat het waterbestendige materiaal met een dun vliesje vastzit aan het fleece aan de binnenkant, zodat de buitenkant van de overall lichaamswarmte vasthoudt. Deze kinderoveralls zijn voorzien van veilige ritsen die op het been naar beneden lopen en van bescherming voor de kin. De overalls zijn zeer flexibel en praktisch.

Overalls voor kinderen gemaakt van biologisch katoen

Als het aankomt op activiteiten binnenshuis, is een comfortabele outfit de meest voor de hand liggende optie. Deze kinderjumpsuits zijn gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen, en ze zijn de perfecte keuze voor jouw dag thuis. De jumpsuits zijn heel veelzijdig en kunnen ook buiten worden gedragen in het lente- en herfstseizoen, op de dagen waarop het weer niet grillig is.

Deze kinderoveralls zorgen voor comfort en bewegingsvrijheid voor je kind, en daarnaast zijn ze veilig voor de gezondheid van je kleintje. Het materiaal is niet behandeld met gevaarlijke stoffen, wat betekent dat het geen irritatie of jeuk kan veroorzaken.

Andere producten en voordelen van iELM

Hoewel iELM bekend is geworden door de geweldige kinderoveralls, bestaat de productenreeks van het merk ook uit veel andere kledingstukken. iELM produceert kleding met zorg en liefde voor kinderen, speciaal ontworpen voor hun comfort en geluk. Het merk maakt ook broeken, blouses, zomerkleding en accessoires. Daarnaast kun je ervoor kiezen de kledingstukken te personaliseren als je je kind wilt verrassen. Je kunt dus aanvragen om de producten die je bestelt te bedrukken met de naam van je kleintje of verschillende grappige berichtjes en symbolen.