Gezinsuitje in Dordrecht

Gezinsuitje in Dordrecht? Dit zijn de 3 leukste plekken voor je bezoek!

Ben jij van plan om naar Dordrecht te gaan voor een gezinsuitje? Dan heb je zeker een goede keus gemaakt! In deze stad zijn namelijk enorm veel leuke dingen te doen. In dit artikel delen we de 3 leukste plekken die zeker niet mogen ontbreken tijdens jouw bezoek. De locaties die je gaat ontdekken zijn: de Visbrug, het Dordrechts museum en na afloop kun je lekker een ijsje eten bij Belicio Cheatday.

De beste plek om foto’s te maken

Dordrecht staat bekend om de vele bruggen die de stad heeft. Ben jij op zoek naar een plek waar je de mooiste foto’s kunt maken? Dan moet je zeker eens naar de Visbrug gaan! Hier heb je een prachtig uitzicht op de bijzondere huizen die aan het water liggen. Ook kun je samen met je gezin in leuke bootjes varen. Verder zijn er diverse historische gebouwen rond de brug te bezichtigen. Doordat de Visbrug is verbonden aan het centrum van Dordrecht, kun je gemakkelijk naar de stad lopen voor een gezellig dagje shoppen!

Ontdek de geschiedenis van Dordrecht

Willen jullie de geschiedenis van Dordrecht ontdekken? Dan moeten jullie zeker eens het Dordrechts museum bezoeken! Deze bestaat al sinds 1842 en is hiermee het oudste musea van Nederland! Je kunt hier onder andere een echte reis maken door 6 eeuwen heen. Daarnaast kun je  wereldberoemde kunstwerken bekijken en worden er interessante verhalen verteld door professionele kunstenaars. Leuk om te weten: voor gezinnen is er zelfs een speciaal programma, waar kinderen t/m 18 jaar gratis toegang krijgen! Je krijgt een rondleiding en je kunt samen leuke spellen spelen, zoals het museum dobbelspel.

Sluit de dag af bij Belicio Cheatday

Na zo’n drukke dag krijgen jullie natuurlijk veel trek. Daarom kun je ervoor kiezen om het uitje perfect af te sluiten bij Belicio Cheatday dé ijswinkel in Dordrecht! Dit is de ideale plek om een echte cheatday te houden. Het menu bestaat onder andere uit: schepijs, ijsdonuts, poffertjes en nog veel meer lekkers! Dit klinkt toch geweldig?

Dit waren alweer de top 3 plekken die je in Dordrecht zou moeten bezoeken tijdens een gezinsuitje! Vond jij dit blog leuk? Dan raden wij je aan om ook onze andere blogs door te lezen!