Dit zijn de 5 leukste stormbanen die jouw kinderfeestje compleet zullen maken!

Wanneer je kind jarig is, wil je goed uitpakken voor het kinderfeestje om hier een onvergetelijke dag van te maken. Er zijn veel manieren waarop je dit doet. Je viert de verjaardag binnen of je kiest voor een actieve verjaardag in de buitenlucht. Een hele goede optie is het huren van een stormbaan of een stormbaan bezoeken voor jouw kinderfeestje. Je vindt de 5 leukste stormbanen in dit artikel.

Waarom kiezen voor een stormbaan?

Als de kinderen op het kinderfeestje houden van een beetje actie en het niet erg vinden om vies te worden, is een stormbaan een hele goede optie. Vooral in de zomer is een stormbaan een goede optie. Je hebt veel verschillende soorten stormbanen. Tegenwoordig heb je ook stormbanen met water of in een bepaald thema. Heeft jouw kind dus zin in een actieve verjaardag met een leuke hindernisbaan? Bekijk dan de volgende, leukste stormbanen.

1.      Een jungle stormbaan

Zijn de kinderen op het kinderfeestje gek op de natuur en wilde dieren? Kies dan voor een jungle stormbaan. Deze stormbaan is helemaal in het thema van de jungle. Met dieren zoals leeuwen en een gorilla die aan het einde van de stormbaan op je wacht. Voor ieder kind een wild feest.

2.      Een kasteel stormbaan

Als je een verkleedpartijtje geeft in het thema van prinsen en prinsessen, dan is een kasteel stormbaan de beste optie. In deze stormbaan zitten uitdagende obstakels. Deze stormbaal is erg geschikt voor in de wintermaanden, omdat de stormbaan zelf erg koele kleuren heeft. Laat het sprookje maar beginnen!

springkussen

3.      Stormbaan oceaan

Op de stormbaan die geïnspireerd is door de oceaan komen de kinderen de hoogtepunten van de oceaan tegen. Kom een grote haai tegen of kleine clownvissen. Op deze stormbaan wordt het geen tocht zonder golven, voor wie houdt van een beetje uitdaging is deze baan perfect.

4.      Een voetbal stormbaan

Voor de echte voetballers bestaat er ook een voetbal stormbaan. Na het houden van een sportieve dag met de kinderen is eindigen in een voetbal stormbaan een goed plan. Maak een sliding of houd een balletje hoog in deze stormbaan.

5.      Een race stormbaan

Op iedere stormbaan is het mogelijk om een race te houden. Wie is het snelste aan het einde van de stormbaan? Een race stormbaan is echt gemaakt voor een race. Zitten er competitieve kinderen tussen? Dan is deze storm erg geschikt.

Stormbanen zijn een erg leuke toevoeging aan jouw kinderfeestje. Kies één van deze stormbanen om deze dag onvergetelijk te maken.