leukste stormbanen voor een geslaagd kinderfeestje

De 4 leukste stormbanen voor een geslaagd kinderfeestje

Jouw zoon of dochter is jarig. Je wilt daarvoor natuurlijk een kinderfeestje organiseren waar jouw kleine spruit heel blij van wordt. Hoe je dat doet? Huur een stormbaan, zet die in de tuin en de kinderen vermaken zichzelf wel! Hou ze in de gaten dat het wel veilig gaat, maar voor de rest heb jij een heerlijke rustige dag met het geluid van lachende blije kinderen om je heen.

 

Tussen al die kinderfeestjes in een jaar wil je natuurlijk ook dat die van jouw eigen kind een succes is. Niet alleen met een stormbaan gaan de kinderen een heerlijke dag tegemoet, ook met deze 7 ideeën krijg je een bijzonder kinderfeestje.

Stormbaan voor warm weer

Is jouw kind in de zomer jarig en staat dat altijd garant voor een prachtige dag? Dan zorg je natuurlijk niet alleen voor heel veel limonade en ijsjes, maar de verkoeling kunnen ze ook krijgen dankzij een stormbaan. Nu denk je misschien dat dat raar is, want het ren, vlieg en klauterwerk zorgt natuurlijk meer voor oververhitting, dan voor de koelte. Tegenwoordig heb je geweldige stormbanen met water! Echt een aanrader. Een andere tip is niet meteen een stormbaan, maar wel erg grappig: een buikschuifbaan. Wie komt het verst?

Stormbaan met thema

Geef jij vaak (kinder)feestjes met thema’s? Dan hoef je je geen zorgen te maken, want er zijn zoveel verschillende stormbanen dat er altijd wel eentje bij jouw thema past. Of zelfs andersom: er zijn zoveel leuke stormbanen, dat je er wel een thema bij bedenkt! Een van onze all-time favorieten blijft echt de stormbaan oceaan en stormbaan jungle. Die willen we eigenlijk wel elke dag in onze tuin.

Stormbaan run

Heb je een grote tuin en kinderen met veel energie? Dan is een stormbaan huren sowieso een goed idee, maar een stormbaan run al helemaal. Verdeel de jongens en meiden in twee teams, waarbij je natuurlijk op een eerlijke verdeling let. Alle sportieve jongens dus even niet bij elkaar, want die gaan dit keer tegen elkaar strijden. Een mooie bijkomstigheid is dat de kinderen altijd moeten samenwerken bij een stormbaan run. Wie weet ontstaan er daardoor ook wel nieuwe mooie vriendschappen.

Stormbaan jump

De stormbaan basejump in de vorm van een kasteel is voor de echte stuiterballen. Ook weer prachtig vormgegeven in een thema dat voor iedereen kan. Prinsen, prinsessen, ridders en kleine draakjes. Met deze stormbaan voelen de kinderen zich de koning te rijk.